victoriajohannesson

Alla inlägg den 13 juli 2010

Av Victoria Johannesson - 13 juli 2010 20:10

jo har varit så himla trött de senaste dagarna så datorn har vart långt bort på listan.. Just nu sitter jag hemma hos mormor, har ätit lite tacos och så, vi ska snart åka hem för ska till Gil också, sen ska jag slänga mig i soffan och sen i sängen, så trött är jag :O

Igår va jag med till Erikas häst Akira så söt va hon men miljoner bromsar, Aotch ! Iaf jag luktar ju grymt mkt gris nu när jag sommarjobbar där, luktar ju även om man duschat 3 gånger på en dag, iaf så har jag duschat så kom erika och dom och hämtade mig, så när vi kom ner till hagen så va vi tvungen att gå till Akria för hon ville inte komma, så är det en annan unghäst där som är lite på ! Så skulle jag klappa henne i ansiktet och hon skulle väl jämt checka av mig så nosade hon på handen, så fick hon världens spel och dundra iväg X)))) hahh shit, tänkte men gud vad hände, vad skvatt hon för lixom ? Men när hon gjort så väldigt många gånger efter att ha luktat på min hand så kom jag på att hon inte riktigt uppskattade luken ! hahah sicken sötponny ! Min häst bbryr sig inte, Akria brydde sig inte, dom andra hästarna i stallet bryr sig inte, men hon verkligen fick ulla och stack iväg i världens ffart :O Jises !


Stallet igår gjorde jag inte så mkt, fyllde på nytt vatten,sen så sprayade jag Gil och Bäbis för det va miljoner bromsar, så när jag sprayat dom lugnade det sig lite iaf, Bäbis kunde iaf börja äta gräs utan att få ulla på bromsarna, sen kom Frida till stallet så vi stog och tölade bra länge i stallet, Sorry att jag uppehöll dig ^^ höhöh :)

Nej nu ska vi fara, får ta och uppdatere lite nogrannare när jag är lite piggare !


Så fint  :)  

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards