victoriajohannesson

Alla inlägg den 12 september 2011

Av Victoria Johannesson - 12 september 2011 22:35

Eftersom Gil har tränat lite hårdare än vanligt de senste 3 dagarna plus i paddocken så tog vi oss bara en liten promenad i regnet idag. Vi gick bara en sväng på kanske 2 kilometer på asfalt, mkr bra att variera underlaget så leder i benen stärks. Cassandra gick även med honom en sväng på järdet så han fick springa av sig lite, han va väldigt pigg så.. gjorde även lite spanks skritt på vägen vilket gick mkt bra, även lite stegra.. gick ut på järdet sen så han fick gå på lite mjukt också, och där tränade jag lite stegra och idag reste han sig faktiskt rakt upp, inte ofta han gör det utan bara när han är sådär extra taggad, så himla kul när han väl gör det för då vet jag ju att han kan ! sen så försökte han även mörda Sassa typ, åh ett luddigt stort hårigt monster som springer framför mig, DÖDA ! Ja mongo häst eller vad ? :D haha (Y)


imorn får vi se vad vi hittar på, om det är fint väder så kanske vi tar oss en promenad till sandgropen och tränar lite där.. Inatt är iaf hästarna inne eftersom regnet står vågrätt över himlen, blåst och regn är ingen bra kombination så inatt myser dom ner sig i spånet inne :) Gil har även fått tallkvistar inne i boxen nu också i hopp om att han ska SLUTA gnaga på väggen, men han tyckte dom va extremt läskiga så får väl se om han fått någon blund inatt eller haft mardrömmar om stora stygga tallkvistar som bara hoppar på honom ^^ haha

En tjuvkik på de senste bilderna vi tog för 3 dagar sedan.

 

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards