victoriajohannesson

Alla inlägg den 16 juni 2011

Av Victoria Johannesson - 16 juni 2011 12:29

Igår var det dags för skogstur för Gil igen, för tredje gången för Cassandra när hon rider på honom. Hade med oss Sassa också på våran lilla tur. Gil va super trött när vi gick men så fort Cassandra satt upp så piggnade han till och öronen flög frammåt. Ska ta kort någon dag nu också, hon har börjat rida lite mer självständigt så jag kan stå vid sidan av och bara säga en del saker nu.. Går hur bra som helst :)

men iaf vi begav oss bort emot skogen, och sassa var slut redan efter halva vägen.. hahah gammeltanten ! men iaf, vi gick en bra bit in i skogen, och Gil trampade över stock och sten brydde sig inte alls för något :) så härligt han blir som en annan häst i skogen inte alls så skygg han är om bakfötterna som han är i paddocken. men iaf, sen så kom vi ut på våran lilla fina stig vi hittade sist, Cassandra travade i förväg så vände hon där och Galopperade tillbaka, haha han bockade för första gången tror han tyckte det va super kul ! han va iaf extremt duktig :) sen väl ute ur skogen påväg hem igen, skulle hon galoppera igen så han fick sträcka ut ordentligt på vägen, där galopperade hon på järdet skapligt långt faktiskt, såg helt udnerbart ut :) måste ta kort någon dag nu ! han har blivit så fin nu faktiskt.. hans framben har nog växt för han har ändrat steget fram till ett mycket mer stort och luftigt steg emot så markbundet det va förrut :) skojsigt med unghästar så de kan förändras !


 

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards