victoriajohannesson

Alla inlägg den 18 juni 2011

Av Victoria Johannesson - 18 juni 2011 23:26

sitter framför tven och datorn kollar på någon film på sexan skapligt bra, någon unge som blivit kidnappad eller vad det nu är..

idag har det varit en fartfylld dag. gick upp vid halv tio, duschade och så började plocka lite här hemma innan jag åt frulle, tog ut soporna och så, satte på diskmaskinen, tvättmaskinen och sådant strunt. sen var det dags för fulle, väcka Cassandra också, sen göra sig lite iordning, åkte iväg till vålberg, tankade sedan vidare till öb, köpte massor av städsaker, kände att huset behövde en riktig storstädning nu så alla dammråttor kanske flyttar ut istället. sen åkte vi tillbaka till vålberg och längde skräp.. sen åkte vi vidare till stallet, fyllde vatten och gav Gil sin mat, borstade även på honom lite och han va så go så (Y)

så kom Frida så vi babblade lite tiden rann visst iväg lite väl mkt, hade tänkt att vi skulle ha städat färdigt huset tills mamma kom hem men vi åkte inte från stallet förens den va 15.00 :O jäklar så tiden rann iväg. men iaf vi kom hem så vi började lite smått. mitt rum blev iaf färdigt och jag plockade iordning inne i datorrummet, så nu har vi "bara" köket, hallen, mammaochpappas rum, lilla toan, stora toan och tverummet (Y) Toppen, så imorn blir det att stiga upp i tid, ska försöka åka hem till mormor en sväng också för hon ville det så :)


Gil vilar nu så inget speciellt med honom (Y) Sätter väl igång honom på måndag eller tisdag igen !

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards