victoriajohannesson

Alla inlägg den 15 augusti 2010

Av Victoria Johannesson - 15 augusti 2010 19:21

Dagen igår va KUL ! med stora bokstäver också lägg märke till det ^^

Drack faktiskt öl igår och jag klarade av att inte spy 100 gånger om, trodde jag aldrig (Y) Kanske kan lära mig det ändå eller så skippar jag det och håller mig till cider..

Det va som sagt va verkligen kul, och ja dagen efter är aldrig rolig, men jag är på fötterna och än har jag inte ramlat ihop av att jag mår dåligt ! höhö,


Har precis varit i stallet och myst med Gil, Borstade han och kliade honom, vi bytte även vatten då det va snusk, ändå bytte vi det igår så nu när det är så varmt och äckel kvalmigt ute så frodas det en hel del i vattenhinkarna nu !

Så kollade jag i Poys vattenhink och fy fan hur det såg ut alltså så får det inte se ut när hästen inte ens dricker vattnet utan går undan då är det äckligt ! Jag förstår inte hur man kan låta det se ut sådär för så blir det inte över en natt, endel är sjukt dåliga på att byta vatten och då menar jag att inte bara fylla på närr det är halvtomt utan ta ur allt vatten, skura med en diskborste så allt äckelpeckel försvinner ! nu på sommaren kan man inte bara "fylla" på ! Jag byter vatten typ varannan dag för att det inte ska bli äckligt en del gånger byter jag tillochmed varje dag, när vi hade Meya och Russinella förr förra året så bytte vi vattnet två gånger om dagen för att det blev äckligt ! Så jag förstår inte tkkr folk att det är jobbigt eller orkar dom bara inte, jag skulle aldrig kunna lämna vattenhinken så :O Aja vi får se ifall det skett något resultat tills imorn annars får jag faktiskt prata med dom, för det är faktiskt hästar vi hålelr på med och dom har ju inget annat val än den lilla vattenhink dom har ! Over and out för idag :)

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards