victoriajohannesson

Alla inlägg den 4 juni 2010

Av Victoria Johannesson - 4 juni 2010 23:23

Yess det va ju som sagt va ta-igen-dag för mig kan ju bara säga att det varken började bra eller slutade bra. haha Inte ett enda skolarbete gjorde jag, då kan ni förstå hur skolsugen jag är på en skala från 1-100. Ungefär ----350 (Y) Bra va, nej inte så värst eftersom jag måste göra alla dom som jag skulle gjort idag över helgen. Och jag kan bara säga det att det finns det verkligen inte mkt tid till eftersom jag ska jobba också, både lördag och söndag. Så aa vi får se vart detta leder -.-


Iaf åkte ifrån skolan och direkt till stallet. Kom på att jag skulle ta hand om Poy också så började med att mocka åt henne. Gjorde iordning allt hö och burkar. Gil äter nästan bara hö nu :) Så nu har han en rejäl hängmage haha (Y)

Tog in honom, bestämde mig för att longera lite löst idag. HAn kändes helt konstig när jag gick in med han från hagen. Precis som att han inte ville va i min närhet. Men det släppte såfort jag stog och borstade honom som tur va. Annars vet jag inte vad jag skulle gjort :O Iaf började med att få honom att koncentrera sig på mig genom att han fick gå runt mig på en ganska liten volt men med eftergift såklart. Gick ganska bra med tanke på att det blåste storm ute och va 130 grader mitt i paddocken. När han väl slappnat av i skritten så fick han trava. Gick också ganska bra, fick lite spel ibland och "drog lite så att han hamnade på en konsitg volt, formade sig inte bra med andra ord. Men tillslut släppte det också så då gick det jätte bra. Hade laddat med godis i fickan så då tänkte jag som sagt attjag skulle löslongera honom. Till en början va jag tvungen att jaga på honom så att han "ville" söka sig till mig istället för att få springa bort. Så tillslut koncentrerade han sig mer när han förstog att det inte va lönt att springa iväg för då skulle han bara få springa ännu mer. Och med en jagande Victoria i röven så är det inte kul, tkr han :) Så idag fattade han tillochmed galopp i höger varv :) Så jag är nöjd över träningen. Någon dag nu frammöver ska han få hoppa lite hinder ute på gärdet :) Och snart blir det att släppa han på en grönare hage :) Över helgen får han nog stå och vila och bara myspysa :)


Va ju tänkt att jag skulle ladda upp bilder på honom nu i detta inlägget men det får vänta för nu är klockan mkt och jag ska upp sju imorn så det får helt enkelt bli någon annan dag :) Förresten har jag en jäkla massa inlägg som jag tänkt göra nu om en massa massa åsikter jag har :)


  

Av Victoria Johannesson - 4 juni 2010 09:10

Japp sitter i Bibblan med en bärbar dator som jag dock bara får ha till halv :/

Idag måste jag göra en jäkla massa skolarbeten, men har verkligen ingen ork till det ! Det värsta är nog Svenkan som vi ska redovisa till veckan, en argumenterande text och ja jag har inte ens funderat ut vad jag ska skriva om :? Inte bra med andra ord, väntar på Amanda också så vi kan komma igång med dom uppgifter som vi har kvar tillsammans, med andra ord grupparbeten.


Igår va vi till en bondgård jämt utanför Kil, och ja den va söt. Praktisk och så. Kossorna fick iaf gå ute på vintern också, och det är bra (Y) Sen tillbaka till skolan, Lunch sen idrott. Vi hade kopertest vi skulle alltså springa 2 km på tid, och jag stannade faktiskt och gick endast 1 gång typ 15 meter eller något för att jämt bara sänka pulsen :) Riktigt bra tycker jag sprang iaf på 13 minuter haha inte det bästa men bra för att inte ha någon som helst kondition ! Urrrkkkk va jobbigt det va men samtidigt ganska skön att äntligen få röra lite på sig igen, Sen vandrade jag hem och la mig i solen (Y) Blev såklart illröd på armarna så det pepprade jag med after sun på kvällen (Y)


Träningen med Gil igår gick väl sådär inte så bra :P haha. Tänkte att jag skulle få honom på bättre humör och lite variation så vi gick till gärdet där det va klippt så alltså perfekt underlag :) hade med mig Kameran och min syster som anlitad fotograf :) haha Han va mest intresserad av gräset så det blev egentligen ingen bra fokusering så han bara sprang i princip. Cassandra fick iaf grymt fina kort, så dom kommer nog upp här ikväll. Sen får jag nog ta och ladda upp lite mer bilder från Sthlm som ännu inte kommit upp :) haha dryg jag vet (Y)


Nu måste jag verkligen plugga så, skriver ikväll eller senare :P

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards