victoriajohannesson

Alla inlägg den 17 juni 2010

Av Victoria Johannesson - 17 juni 2010 16:36

Glömde bort och skriva dett i förra inlägget att min natt va inte den roligaste :O

Jag satt ju då vid datorn till klockan 2 eller ngt, lite över varden nog kanske. Aa iaf, då stängde jag av den och gjorde mig "iordning" för  läggdags ^^ så när jag kom till mitt rum så hörde jag min snuttekatt Klas utanför fönstret så jag släppte ju in han förståss, våra katter hoppar typ 2 meter upp och för att komma in genom fönstret. Iaf s va jag tvungen att gå och öppna dörren och släppa ut han från mitt rum, så jag lämnade den på glänt för annars tänkte jag kommer han och krafsar på den efter en kvart eller något.. Så efter en liten stund kom han in och hoppade upp i sängen, han va jätte gosig så vi gosade :) sen gick han och la sig i fotändan.

Sen vid 04.13 ungefär så hör jag något i önstret så ser jag Klas där helt galen, jag hade lämnat fönstret öppet typ 2 cm eller ngt, och däremelan försökte han komma igenom ? hahah han tog verkligen i för han rev ner en jäkla massa saker i fönster så tog jag tag i han och slängde ner han men han lika snabbt upp tillaka och började vara sådär galen :O Så sträckte jag mig från sängen och försökte öppna och jag lyckades öppna typ 8 centimeter eller något, så tog han värdens sats, och otur nog så tog han sats mot min lampa så den åkte i golvet i tusen bitar :'((( JÄVLA KATT SÄGER JAG BARA ! höhö, täntke inte mer på det, nu sover jag orka med det där :O Så ja jag har nu på fm plockat bort det :P Dummadumma Klas !




   

Buskatten min :)     

Av Victoria Johannesson - 17 juni 2010 16:22

Hurtig jag har varit idag vettni va :D Kände för att dra fram mina gamla inlines och såklart passade dom, det va kanske 3 år sen jag stog på sånna men jag tänkte det är väl som att cykla :D Så ja jag gick upp till vägen och satte på mig dom :) åkte iväg och det gick ju super bra, jag inlinade 1 km eller vad man nu ska säga :) haha iaf grymt ont i benen och röven fick jag så japp nu ska jag åka inlines några gånger i veckan, så jag inte får dras med en hängande röv :O haha

Sen gick jag hem la mig på studsmattan och solade i det vackra vädret :) Sen bestämde jag mig för att ta med Bamse på en promenix, så vi gick "runt" 5 km iaf är den längan :P Kändes bra :)

Så idag har jag alltås hurtat som fan (för att vara jag då) OCh ni ska veta att dagen är inte slut än ;) Ska till Gil sen och Longera och testa lägga mitt ben över hans rygg :) Så det va nog dagen det :) Förresten målade jag lite till idag också :) Så duktig jag har vart (Y) Ska lägga in all tvätt i garderoberna också snart.. Det är ju dock mindre roligt om jag får säga det.. höhö. Aa jag får återgå till mitt vardagsliv :)


 

Inte mina ben detta:O Way to hårigt ;) 

Av Victoria Johannesson - 17 juni 2010 01:34

Aa idag har jag ju som sagt va inte bloggat något för idag har jag faktiskt inte bara luggit och rötat i soffan ;) Fast aa va ju tvungen och ligga där lite grann i morse, sisådär 2 timmar eller ngt ;)

Iaf jag har faktiskt målat vårat sjul idag eller hur det nu stavas? haha eller aa inte hela då, lite mer än halva framsidan, och hälften av väggen eftersom jag inte är så lång så når jag ju inte ändå upp, och jag orkade faktiskt inte gå och hämta en stege, fast sanningen är nog att jag inte gillar stegar för fem öre, höhö. Känns som dom ska ramla när som helst ;O Iaf eftersom det va hur soligt som helst ute så la jag mig på studsmattan och solade efter att jag kände att jag gjort nog mkt arbete för dagen :)) Så skönt vare och bara ligga i solen, utan att tänka på ngt..


Sedan kom mamma hem så åkte vi in till staden ;D Vi skulle faktiskt åka och hämta grejjer ifrån stuvbutiken till det nya lilla badrummet, iaf så kollade vi även på kakel och grejjer. OCh ja jag ÄLSKAR färger, kan inte leva utan färger. Livet är tråkigt utan färger, så är det bara och kommer alltid bli ! Iaf så ska vi ha vita väggar och brunt golv, det va lixom så ska det vara, inget mer att diskutera. Men jag som vill ha färg sa att vi måste ha ngt,

Pappa: Nej man tröttnar på färger, tänkt att detta ska sitta i 30 år frammåt, färger tröttnar man på..

Men nej, inte! Färger är ett mpste annars dör man, det måste vara ngt som "bryter det hela men ändå som passar in så sjukt bra, så jag gick ju runt och glodde på allt som jag kunde ta i, och jag har varit inne på orange, det passar nått så sjukt bra till mörkt brunt och det passar bra till vitt, så det är en bra färg som passar in till båda och dessutom som "bryter" det hela, så nu hoppas jag att jag får min lilla färgklutt som ska vara en "remsa" över handfatet ända upp till spegeln, blir typ 50 cm brett och typ 30 cm högt. Så det känns bra och det som jag hittade passade bra till golv och vägg :P Sen efter att vi kollat runt så åt vi på mc donalds, det tyckte jag och min syster att vi förtjänat nu när vi målat så flitigt.


Mycket tid spenderades i stallet, älskar att vara i stallet, det är så lungt och härligt. Jag blir så glad, sen blir jag så sjukt glad av att se Gil, Känns som att han "vill" att jag ska vara i närheten av han, som att han verkligen "söker" kontakt. Det känns som det iaf. Man gosar lite med honom, så kommer Bäbis och jagar iväg honom, jag visslar lite så han ska vända riktning och komma tillbaka. HAn börjar beta, det räcker att jag sätter mig ner på backen, då kommer han direkt ! Så otroligt skönt. Har ingen häst som man behöver springa runt och jaga för att få in i stallet eller hälsa på och så. Karins dotter va även där, hon tar hand om Poy nu när Josefin är borta, och gosh va trevlig hon va :) Stannade kvar och kollade på när hon red Poy. Och jag kan säga att hon red henne verkligen bra ! Medans hon red så putsade syster tränsen vi har, och jag gjorde iordning ryktlådan och rullade ihop lindorna lite bättre som vi har.. Lyckad dag tkr jag,

Sen runt halv tio åkte jag faktiskt ner til lsosen och köpte en Cola, tog med mig syster och åkte ut till Torsviken(en kamping här ute i Segerstad). Va tänkt att vi skulle badat men shiiieeeet va kallt det va :O Istället satt vi och drack Cola och bara tittade ut mot... Stora enso, haha nej då. Det kom faktiskt förbi några fåglar som segalde över vattnet, dom kollade vi på :) höhö. Bra dag :)

Nu ska jag verkligen sova -.- Så ja, godnatt ;)


  

Gammal bild från Skivtjärn i Deje, 2008 eller ngt :D 

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards