victoriajohannesson

Alla inlägg den 13 juni 2010

Av Victoria Johannesson - 13 juni 2010 20:01

Jaja slut tjatat, idag har jag iaf varit med pappa till Friskis och Svettis...

Pappa : Du måste träna nu så du klarar av jobbet i sommar.. blablabla

jag: Nej jag klarar det ändå ! hatar att träna.

Det är inte det att jag hatar att träna jag får inte mig själv till att göra det bara, jag älksar gympa det är det bästa jag vet ! finns inge skänare än att ha veta att man har gjort ett jävla bra jobb, när man känner hur svettig man blivit ! Men då ska man orka komma upp och ut dit. Jag klarar mig helt enkelt inte själv, jag måste ha någon som säger går du inte och tränar nu så får du äta din egen bajs sen ! i princip så eller något. Som när jag va ute och sprang typ 3-4 gånger i veckan för 2 år sedan då va jag tvunget att ha ett schema som jag kunde pricka av efter varje gång jag sprungit, då kändes det bra att det faktiskt hände något med schemat och sen att jag visste att gör jag inte detta då får jag bara G i idrott och det vill jag inte. Japp så måste jag ha det men det funkar ju inte direkt i verkligheten då, tyvärr !

Iaf jag sprang 2 km tills jag fick dödligt ont i benet, då satte jag mig på en cykel och cyklade 7 km, sen testade jag att springa igen men jag orkade bara 30 meter typ sen fick jag smärta i benet igen, det är frammför allt knät då eftersom det är paj :/ mn iaf sen gjorde jag lite styrke saker. med typ 15-20 kilo på varje sak som man drar i massa spakar och skit :) Sån här som man drar ifrån sig med hjälp av benen när mna "ligger" på en platta den tog jag faktiskt 80 kilo på ;) Så benmuskler fattas det inte iaf, dock borde det ju bort några kilon på dom :O haha


Sen vidare till stuvbutiken där vi tittade på klinkers och golv och grejjer. Pappa orkade inte vara där så då åkte vi vidare så skulle han beställa grjjer imorn ist. Sen åkte vi till Ö&B så köpte vi kattmat och schampo :P Jag har då kört hela dagen, och det går frammåt. Dock är jag inte riktigt kvick i starterna så det går ganska smygandeframmåt blir lixom inget knyck iväg direkt utan hejhå här kommer nsigeln tills jag kommer upp till tvåan för då går det undan iväg :D hahah, får ta och öva på det, så jag faktiskt slipper ta hundra körlektioner på körskolan extra utöver paketet som vi kommer köpa :D så japp det va den dagen det. Eller aa imorse va vi ju och släppte ut hästarna då..

Nu blir det tve, så tjao ;)

Av Victoria Johannesson - 13 juni 2010 19:19

Ja som många kanske vet eller jag kanske inte sagt det, jag älskar att ta kort. tar kort på allt i princip men älksar att ta kort på djur och typ byggnader, macro bilder mm. Iaf så köpte jag en Canon EOS 1000D för ett års sen och då rök 5000 spänn sedan köpte jag till ett objektiv på 70-300 mm och då rök ytteliggare 2000 spänn. Yess det drar iväg. Men för att jag ska kunna bli någon och att jag ska kunna göra det jag faktiskt vill så måste jag ju ha lite bättre grejjer ! OCh så är det bara. Nu efter sommaren ska jag nog köpa en bärbar dator som jag enbart ska ha till min kamera. Så att inte denna datorn sprängs av en jävla massa bilder. På 1 år har jag kommit upp i 8 000 bilder. hahaha så mkt ! alltså det är det som är sparat på datorn sen kan jag ju bara påpeka att kanske 3 000 bilder har gått till sopkorgen eller raderade i kamerna innan dom åkte in i datorn, så ja det är en hel del ! Så nu kommer en del saker som jag skulle dö för att få :O


  
Ja så här vill jag ju då bli da, en nörd till fotograf som bara håller på med kameror !
Kan bara säga det att varje kamera väger typ mellan 5 och 15 kilo ! höhö, så ja han har en del kilon att bära på ;)


Sen ska alla skänka mig pengar eller göra så att jag vinner på lotto så jag kan köpa dessa:

Tamron 10 000 :-


Sigma 16 500 :-     


Canon 84 000 :-


Canon 138 000 :- Jag kan också se att dom ser prick lika ut men nix detta är upp tillochmed 600 mm det andra är bara 400 mm ;) 


Så ja bara att skicka mig lite pengar så jag kan bli den jag vill ;) hahah (Y) Billga saker detta ;) Ohjaa "     

Av Victoria Johannesson - 13 juni 2010 00:22

Puhh, nu jäklar har jag designat färdigt, och jag kan bara säga det, jag är riktigt nöjd med resultatet faktiskt :))

Skulle velat ha haft större teckensnitt på rubrikerna men det går ju inteee ;'(( BUH !

Nej nu blire sänga för min del, vidare till stallet om några timmar för hästapollarna ska ut. Hoppas mna får ett sådant där underbart sms ifrån bobo att han tar ut dom, så man slipper lixom :) höhöhöh, lat jag vet mne jobbigt när man ska behöva åka till stallet innan åtta ta ut tre hästar, sen åka hem igen ? Dessutom tar jag ju inte ens ut min egen eftersom han går ute på natten, så jag tycker ju att inte jag ska behöva ta ut dom andras hästar. Eftersom dom inte gör ngot åt mig. Lite rörigt jag vet men det är bara att fatta :)) hahah !

Nej godnatt, och hoppas ni gillar designen bättre nu, kändes som det inte blev så rörigt i hjärnan när mna läste :)


  

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards