victoriajohannesson

Alla inlägg den 15 juni 2010

Av Victoria Johannesson - 15 juni 2010 15:11

Jepp låg i sängen till strax före tio, gick ut med hundarna. Sen hem gjorde frukost till dom och mig själv, gick in i tve rummet och la mig glodde på Diseny Channel :)) Höö efter en stund somnade jag även där.. HAH som sagt va slapp, sen gick jag upp och klädde av mig, la mig på studsmattan i solen, och somnade där.. haha illa sommarlov och ja gär tröttare än någonsin tror jag :O

Det känns skönt nu för nu har äntligen solen hittat tillbaka, nu ska vi bara bort med blåsten och alla moln då är det perfekt (Y)

Ska snart ta min no fear moped till Gillebillen, se hur han mår idag, han är nog tröttare än vad jag är :) Jobbigt att gå och beta hela långa dagarna och nätterna, :) Vill att han ska ligga och sova när jag kommer, det som är så dumt är att hagen är så långt bort och när han hör att jag kommer då hinner han resa sig upp :/ Inte kul :) Va mkt bättre med den förra hagen när det va typ 15 meter att gå :D höhö..

Idag ska jag nog inte göra ngt tror jag, beror på vad han är på för humör och hur piggelin han är, snosar han bara fram så är det ingen mening med att träna... Jag vill bara hoppa upp på han nu med detsamma ! Men så funkar det ju inte riktigt, oturligt nog :) Sk aiaf borsta honom och sätta på han flughuva, en är läskig den sa han !

Måste köpa flugmedel också så jag vänjer honom vid det, inte så kul att ha en häst som irrar runt överallt så fort man sprutar någon annan stans än i svansen ;) Så det ska jag göra också, mkt jag ska göra som aldrig blir av :O

Förresten nu är det inte länge kvar tills jag börjar sommarjobba, och det jag fick reda på igår så ser det inte kul ut -.- Men men jag få väll va i min egen lilla värld i typ 6 veckor under tiden jag jobbar så jag kommer över det och får en massa pengar :)))

Nu ska jag dra vidare till min sötpolle <3


  

Jag rider Poy, en häst i stallet :P

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards