victoriajohannesson

Alla inlägg den 20 juni 2010

Av Victoria Johannesson - 20 juni 2010 23:42

Sitter och funderar hur länge som helst på en rubrik, men det är inte lätt. Iaf inte när man har så mkt intressant att skriva om och om dagen inte varit speciell lixom. Höhö jag vet inte känns som att rubriken ska vara lixom lockande så att folk vill läsa mer. Men så himla svårt ju :O aja det får duga iaf, inte det lättaste att komma på en ny rubrik varje dag när jag nästan alltid gör samma saker under dagarna.. haha

Vi va iaf och badade förrut och jag tog med mig Kameran i höggsta hugg, vi åkte till Segerstads kamping, torsviken. Jag körde både dit och hem. Iaf vi hade med oss bägge hundarna .

Bamse är ju världens badmonster han älskar verkligen att bada så han simmade för fullt medans Sassa stog osäker på land, så ja jag tvingade i henne bara för att hon ska få känna på olika saker här i livet som hon aldrig upplevt.. När hon väl hade kommit i med framtassarna behövde jag inte dra med henne mer, så jag och syster schamponerde henne och tvättade henne, så hon blev ren och fin. Så fick hon simma typ några simtag, hennes bak sjönk ganksa fort så jag fick va med och hålla upp den i ljumskarna, detta får vi allt träna på i sommar så hon lär sig att använda baken !

Jag kom iaf i till röva sen hade benen domnat bort så då orkade jag inget mer :) Tog iaf en mängd bilder så dom får ni nog se imorn om jag orkar (a)

Försöker även hitta en häst jag kan rida någon gång i veckan nu när jag slutat på ridskolan, så jag håller mig lite uppdaterad med ridningen innan jag sätter igång Gil, det är ju trots allt ett tag kvar :P Så någon ge mig en häst och betala allt för den så kan jag sköta om den och rida (a) nej men en medryttar häst i närheten av Karlstad, grums, vålberg segerstad skulle verkligen inte sitta fel !

Nej nu får det bli sängen för min del.. Så godnatt, som sagt va bilder från dagen får ni imorn :)

Av Victoria Johannesson - 20 juni 2010 18:17

Kom inte på någon intressant Rubrik så det fick duga med denna :P Idag har jag slappat järnet (Y) höhö, igår kväll kollade jag och Cassandra på the Grudge 2 och 3 kan bara säga att 2:an va faktisk ganksa bra och läskig :) Dock är det ju väldigt dåligt att hon tjejjen är så dålig ´djord, verkligen datagjord... Så imorse när vi vaknade så åt vi frukost och kolla på tve, men sen fanns det inge att kolla på så vi kollade på the grudge 2 igen, haha jag va så trött så jag kollade typ bara 20 minuter av filmen resten sov jag, eller jag orkade inte hålla ögonen öppna så jag låg och lyssnade bara x') Sen fick jag något ryck och började städa rummet mitt så det slutade med att jag damsög hela husetoch flyttade om i tverummet :) Blev riktigt bra ändå.

Sen vidare till Gil där fyllde vi nytt vatten till alla utom Poy.. Borstade honom som vanligt, nu går sårayflaskan mkt bättre nu kan man faktiskt spraya nästan hela sidan på han, sen gick vi ut och gick i skogen, gick också jätte bra :D Sen när vi kom tillbaka så tog vi hovarna och så fick han lite Alfa, medans han åt så la jag hela mitt ben över hans rygg :D Ingen reaktion så detta blir bra det :) Kunde inte varit mer nöjd över hästen just nu :) Nu ska det iväg moch badas rycktas det om, jag kommer nog inte ens försöka känna på vattnet, lär ju vara iskallt :O Så ska bara kolla på när hundarna badar, tar nog lite kort också. Kom ju på sist vi va till Torsvken att jag alltid ska bära med mig KAmeran ifall att om, man vet ju faktiskt aldrig ;) Så nu drar jag och fotar lite vatten :D



Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards