victoriajohannesson

Alla inlägg under augusti 2010

Av Victoria Johannesson - 25 augusti 2010 23:17

Får se hur länge det håller den här gången, är inne på min tredje design nu redan, haha...

menmen, va ju till stallet förrut så ja tränade med Gil då. Longerade honom lite först jobbade mest i skritt och lugn trav. Gick väl ganska bra, men jag har märkt nu när de tinte gått så bra att han stressar upp sig väldigt lätt och när han inte förstår försöker han göra alla möjliga saker bara för att komma på vad det är jag menar.. inte bra, men tillslut så fick jag honom att lugna ner sig, så jag sätte på honom ett träns eller aa mitt egengjorda så tog jag snodden jag har och satte det över nacken och ner på insidan av sidostycket, så när jag drog snodden neråt så blir det tryck i nacken som inkuderar att han kommer söka sig neråt, Detta svarade han jätte bra på så jag testade på traven också och det gick super, så ska jobba honom mkt i skritt nu ett tag, jobba igenom sidorna och mjukgöra honom riktigt, sen ska vi även fortsätta på våran sidepass (Y) Går huggligt bra ibland när han inte stressar upp sig ! Så ja idag va han ganksa duktig men bara jag håller mig lugn så går det alltid (Y)


den rosa linjen visasr hur snodde satt på båda sidor om tränset, förstå ni inte så får ni fråga ! :D  

Av Victoria Johannesson - 25 augusti 2010 21:30

Han är nuförtiden en nyckelring, inte direkt så praktiskt men söt ^^


  


  

Amandas till Vänster och min ofärdiga till höger ^^

Av Victoria Johannesson - 25 augusti 2010 16:09

Jag ska åka moped hem och det står som spö i bakcen, KUL ? Nej inte speciellt, hatar när det regnar värre finns inte ! Sen har jag inga regnkläder idag och jag ska till Gil nu med en gång och ja, det kommer sluta med genomblöt som vanligt !


Idag har det varit en sjukt dryg dag, har målat lite bräder i gult och sen några i vitt, sen har jag och Amanda spikat på en "matta" på taket på hundkojan så ja, haha Amanda gick in i den idag och såg om hon kom igenom hålet, och herregud hon somnade där inne och sov säkert 30 minuter minst ! haha så kul, min trägubbe är färdig nu så nu hänger han på mina nycklar, riktigt fin nyckelring tycker jag´. ni får bild på han senare íkväll... Ja sen har det väl inte hänt så mkt mer kul vad jag vet. Bara att Amanda hade köpt en Sprite så skärde jag ett litet hål precis nedanför själva hålet där man dricker ur bara att det kom ju ut i fel hål och rann ner på hennes tröjja, Sjukt kul va det. Höll på och dö av skratt. Har inte skrattat så mkt på grymt länge ! hahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahhahahah


Idag måste jag mocka också för Gil och Bäbis stog inne inatt, det får dom nog göra idag med tror jag. Inte kul för dom och stå i regn flera dagar i rad och bara bli blöt. Sen är det gott med hö också så det fick dom igårkväll :) Gott !


Träningen med Gil igår gick käpprakt åt helvete. jävla ku* regn säger jag bara... Han stog på bakbena, rulla sig och sparka hejvilt, haha men ja gfår skylle mig själv när det inte vart tränat sen förra onsdagen så. menmen detta tar vi igen när vädret vill med sig lite....

Så ja jag åker dit nu så mockar jag sen får vi se vad det blir, inte kul ifall han ska se träningen på detta viset som han betett sig nu.. menmen, let´s se :D

Ha en bra kväll så kommer bilderna på min snygga trägubbe senare (Y) 

Av Victoria Johannesson - 24 augusti 2010 15:49

Känns ganska okej ändå, soft att ha bygg nu iaf, så man slipper sitta i skolbänken och plugga... Jag och Amanda är iaf snart färdiga med vår hundkoja, blir ju dret najs ;) Tar en bild på när den inte är målad och när den blir ¨målad så ni får se lite :)


Nu ska jag dra mig till Gil, har inte tränat han sen i Onsdags så det är dags nu, men fan regnet öser ner så släpper han nog bara i paddocken så tränar vi på att ta galopp fattningen så busar vi loss lite :)

Hann ju inte träna igår kväll för klockan blev så mkt. Va ju upp till Ridskolan också och jises vad dom hade gjort om, jätte fint verkligen. Tråkigt bara att folk inte uppskattar det när dom lägger pengar på sånt !


Efter Gil kanske jag drar mig tillbaka till skolan och pluggar lite, nej då skämtar verkligen men tänkte åka och kolla på Fredriks hoppträning som börjar klockan sex, men har inte bestämt mig än ! Så nej nu ska jag dra mig innan regnet börjar ösa ner igen !! Hade gött (Y) 

Av Victoria Johannesson - 23 augusti 2010 22:15

Vart i livet skulle du vilja stå just nu, skulle du vilja gå på dagis igen, eller uppleva dom där tonåren som bara va jobbiga, eller vill du vara vuxen ha ett eget liv att styra över? Jag undrar :)))

Av Victoria Johannesson - 23 augusti 2010 21:52

Jag läntar tillbaka till då man va liten, allt va så lätt man va kompis med alla, allt va kul jämt jämt jämt. ingen tvekan om att en enda sekund av ens liv när man va liten va tråkig. Jag skulle så hemskt gärna vilja leva om det, ha det så underbart roligt hela tiden slippa täntka pengar, framgång, familj, aa allt sånt. Men samtidigt vem vill inte åka runt i en asgrym snygg bil. Vem vill inte ha ett barn som man kan skämma bort och köpa dom mest sötaste kläderna, ha pengar så man kan åka dit man vill. Just nu känns allt så långt bort. Jag vill bara bli gammal ha en grym bil, ha en familj ett barn som man kan köpa urgulliga kläder till, åka utomlands och bara va. Men då kommer det där barnet inom mig tillbaka som bara vill tillbaka i tiden, ha det kul slippa tänka. Förvirrand, man vet inte vem man blir...


Det ser så underbart härligt ut

        

Men  vem vill inte ha det här ?

OCh det här....

   

   

   


Det här är nog det jag har mest ångest över, jag går nu i trean och skollivet tar snart tvärt slut och jag kliver in i en värld jag alrig kan kliva ur...

Frammgång, jobb, pengar, vänner. Förvirrande...     

Av Victoria Johannesson - 23 augusti 2010 21:34

Började ju även skolan idag också, Vilket trevligt bemötande man får av en del lärare verkligen men sen finns det dom som verkligen borde kämmas, gå och gräv ner er säger jag.... Eller ska jag säga dig ! Gå och gräv ner dig och vakna aldrig upp mer, eller stick hem till din mamma som du tjatar om jämt ! Din bajskorv....


Iaf idag började vi med byggkursen med Eilert, gick igenom alla maskiner som man kapar och grejjar med, va ganksa skoj. Jag och bygga går inte riktigt ihop, men idag överträffar jag fan min förmåga. Vi började med en hundkoja idag, och jäklar va långt jag och Amanda kom, vi har bara väggar och tak kvar så är vi färdiga (Y) Så sjukt duktiga :) inte en enda sne spik har jag slagit i heller, TOPPEN :) Blir bra detta. blir kul när man lär sig lite, egen tummståck har jag fått också, Stolt :) hahahaha,

Nu är jag trött, blir några inlägg till, sen så ska jag joina kudden som saknar mig så, trycker nog ner min katt under täcket också och myser med han...Blir nog en kopp te också så gott :)


Vill även påpeka att jag tog mig akt att åka till Ridskolan i Grums bara för att checka av hur dom hade det, kollade även när Linda och Sara hoppade, såg bra ut :) Sen hade dom även gjort om en massa, köket, boxarna, privata sadelkammaren, och herregud inte tacksamma för fem öre, den va jätte stor och fin, men nej då var det för lite utrumme, och det fanns ingen plats till schabrak, jag tänkte herregud ni får väl sätta upp en hylla över sadelhängaren då inge svårare med det... Herregud.. Jag tyckte det iaf jätte fint !


  

Av Victoria Johannesson - 23 augusti 2010 21:20

Ja som alla vet eller aa dom som läser bloggen och förhoppningsvis följer den, vet ju att jag varit till kusten ett par dagar, åkte dit på fredag morgon och kom hem igår kväll. Därför jag bloggar idag, känner att ni missat en hel del faktiskt, men ska försöka ta upp allt som verkar någorlunda intressant (Y)

Åkte ju i fredags vad 10 på morgonen åkte vi från mormor, och begärde oss sedan mot kusten, känns så skönt att komma dig, jag känner mig så hemma lixom, kusten är verkligen jag !

Vi kom iaf till stugan, packade upp och så, sedan begärde vi oss mot smögenbryggerna, gick där en stund dock inte i alla affärer, jag köpte mig ett par flippflopp för det har jag faktiskt sakna alla dessa år jag har varit utan så då fick det bli ett par sånna, röda ! vi åt mat och så på resurang jag åt en pizza ^^ Den va dock inte så go...

Lördag så åkte vi ner till Kungshamn, shoppade lite där. Inte direkt några affärer som faller mig i smaken men, jag fick mig iaf ett par baggybyxor beiga, en humör t-Shirt skit snygg ! En skinnjacka, sen även nu inför skolan ett block med 4 "häften" i. och två bläckpenner (Y)

Vi åkte hem vid 3 ungefär och åt mat i stugan, vi handlade även i kungshamn, till på kvällen då vi skulle äta räkbaguetter och så köpte vi även lite färska räker (Y) På löördagskvällen, gick vi ut och gick på klipperna, låste fan storm, men det hindrade inte mig från att ta en mängd bilder och även leta efter sjöstjärna och snäcker så klart, dock hittade jag inga. Men det va mysigt att gå där på klipperna :)


Söndag så packade vi iordning och så, städade stugan och lämnade tillbaka nyckeln, när jag skulle slänga glasflaskor i en återvinningskontainer så stack det till som fan på höften och sved som bara den, så det va antagligen något som bet mig, för jävlar va ont det gjorde :'( Gick över efter en ganska lång stund...

Vi åkte iaf till smögenbryggerna en gång till, kollade då i alla affärer, så jag köpte mig en typ "vindjacka" jätte gött material, 100 spänn lixom och den kostar 500 egentligen så det va FYND ! Nöjd över alla köp jag gjort :) nästan hela bilresan hem sov jag ^^ Skönt


Bilder kommer när både datorn och kameran vill med, allt bara krånglar ^^

TEKNIK !

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards