victoriajohannesson

Alla inlägg under augusti 2010

Av Victoria Johannesson - 19 augusti 2010 20:00

  Cassandra "rider" på honom för 3:de gången

Nyss suttit upp !

    


  Jag går runt Gil när han står helt stilla   Löslongering, ignorera mig som ser ut som hejkom och hjälp mig !   här sträcker vi på benen, ska utveckla detta till Spansk skritt någon gång i tiden

Longering, nyss tagit ut han på volten..  

Av Victoria Johannesson - 19 augusti 2010 19:38

Sitter här vid datorn och ska faktiskt snart måla naglarna, så man ser något fräsch ut, får bli rosa (Y) Så fint eller hur ^^ `? haha

nej men det är ju sött..

Idag har jag iaf vart hos hästen, sen har jag även hjälpt morfar med hans nya telefon, har typ installerat massa grejs och fixat minneskort och sånt som inte han kan ^^

Hjälpte även Leena att visa hur man startar webbcam, haha inga komplicerade grejjer direkt.

Iaf imorn åker jag till KUSTEN :) SÅ skönt ska det bli ska ni veta ! Gå på smögenbryggerna kolla i små affärer och äta räker & kräfter (Y) Ska bli hur skönt som helst, ska ju såklart fotografera också, Får bli som en liten kick så jag kommer igång med fotograferingen igen (Y) Vill ju ha en bärbar dator som jag kan installera massa program på som kan hantera bilder på ett annat sätt, på den vi har nu går inte det för då kraschar den med en gång... så hmm ´?


Nu ska jag packa iaf, så hörs vi på Söndag ;)

Av Victoria Johannesson - 19 augusti 2010 12:27

Dåligt uppdaterat !

Men igår färgade jag håret på Emma och Syster min, det blev braoo ! Sen va vi ju även till Bergvik också, köpte bara massa onödigt eller aa faktiskt bra saker men det va dyrt ! eller inte Bobby´s schampoo och balsam som bara kostade 10 kronor styck, helt insane alltså :))))))) Så köpte fyra stycken flaskor (Y) det va fynd !

Köpte även maskmedel till katten för hela 120 spänn det va också helt insane fast negativt då, herregud 120 spänn för maskmedel värsta rånet ju :O Plus att det endast två tabletter i ;O haha sjukt !


Gils träning igår va helt otrolig, han va super duktig ! för dom som missat så rider min sysetr på han, det går lite vingligt frammåt men det går faktiskt frammåt och han har inget emot det, super nöjd (Y)

Han blev även vaccinerad igår, märktes inte att han blev sprutad (Y) Så bra..

Så åker till stallet nu så bloggar jag mer sen (Y) Blir även en massa bilder..

Av Victoria Johannesson - 17 augusti 2010 14:14

Halva dagen gången och jag har: Vart ute med hundarna, ätit frulle och kollat tve såklart ^^ Så nu sitter jag här ! Ovanligt I know (Y)

Jag funderar seriöst på att ändra min Design igen, jag är verkligen en människa som inte nöjer sig med en och samma sak en längre tid som mitt rum när jag hade en mindre säng så ändarde jag om säkert typ mellan 2-3 gånger i måndaden fast när jag va riktigt nöjd med någon inredning så fick det hålla lite längre, och ja jag antar att det gäller samma sak här på bloggen, är hur trött som helst på färgerna, headern ja typ allt. Till och med textstilen ?


Aa idag ska jag nog tjata på mamma så vi kan åka in till Bergvik skulle dels vilja kolla i affärer innan jag åker till kusten så jag kan inhandla en ny tröja eller ngt, sen skulle jag så sjukt mkt vilja äta Mc Donald´s jag förstår inte blev hur sugen som helst på det förrut så ja ! Det skulle inte sitta helt fel, Ska ju ändå till hästen och springa med han idag så ja den gör inte så mkt på vikten med andra ord den portionen mc donald´s helelr (Y)


Träningen med Gil igår gick inte så bra, jag antar att det speglade av sig av mig till honom, kände inte alls för att träna igår med han och ja jag antar att han kände det på hela min kroppshållning och så. Men idag tar vi nya tag kanske ska springa till skogen med han. Beror som sagt på vad han är på för humör ^^ Ska be Cassandra fota ngn dag också så vi uppdaterar lite på den fronten så ni får se lite :)

Nu ska jag spela kort, jag vet moget (Y) HÖHÖ


  

Av Victoria Johannesson - 17 augusti 2010 13:54

Ja jag undrar verkligen vad det är man vill läsa på bloggar, om det är hur andra lever livet eller om man bara läser bloggar som har samma intresse som den som skriver.. Hmm jag skulle vilja säga att jag gärna läser en blogg som har någorlunda samma intresse som mig, eller iaf något i den som jag själv kan se i mig. Och sen att man inte bara behöver läsa typ, jag gick upp, klädde mig, tog en runda på stan, gick sen och la mig. Sånt är TRÅKIGT ! jag vill gärna läsa saker som verkligen är beskrivande som om det känns som att man verkligen förstår vad det står.

Hmm lite luddigt inlägg men jag är verkligen nyfiken på vad man egentligen vill läsa i en blogg och framför allt vad som gör att det är en bra blogg. Hur kom det sig att Kissies.se blev så stor och känd ? vad gjorde hon för att synas och höras överallt lixom ?

Av Victoria Johannesson - 16 augusti 2010 15:06

Åkte med syster in till tandläkaren, hon drog ut en tand, lång som bara den va den :O

Sen vidare till Nordeá och ta ut mina skattepengar, surkärring vare som satt i kassan iaf.. Jag sa att jag ville ha kontant och då sa hon att det blir en avgift på 50 spänn om mna tar ut kontant ifall du inte vill ha dom insatta på kortet. Men jag orkar ju inte krångla med sån skit, skicka en jävla lapp till Stockholm först sen får man in pengarna på kontot nej vetu vad :O Sen åkte vi till Hööks köpte mig ett par ridskor som jag kan ha i stallet så slipper jag ha skorna jag har på mig till skolan, dom kostade iaf bara 169 och 15% rabbat på det, gött (Y) Cassandra köpte en himalaya saltsten också som dom kan ha i hagen :) GOTT !


Vi åkte vidare hemmåt så bestämde vi oss för att åka in till Gil, går mot hagen upptäcker att Gil ligger ner platt som en pankaka va han, jag tänkte nej nu är han stendöd, han brukar aldrig ligga ner i hagen vid denna tidpunkt :O haha så vissalde jag och jävlar jag skojjar inte han for upp snabbare än vad jag hann blinka. Min söteponnie blev så glad när vi kom :) Busig va han iaf, bara sot goch gapade åt oss hela tiden, försökte bita oss i benen och så :) Söt han är då !


Syster har lagat kladdkaka och jag ska ställa mig och laga mat, sen blir det ut med hundarna och sen vidare till Gil, för ska träna. Drar nog fram Transporten också (Y) Får vi se vad det blir för resultat idag ! Han är nog duktig as usual :)


  

Av Victoria Johannesson - 15 augusti 2010 19:21

Dagen igår va KUL ! med stora bokstäver också lägg märke till det ^^

Drack faktiskt öl igår och jag klarade av att inte spy 100 gånger om, trodde jag aldrig (Y) Kanske kan lära mig det ändå eller så skippar jag det och håller mig till cider..

Det va som sagt va verkligen kul, och ja dagen efter är aldrig rolig, men jag är på fötterna och än har jag inte ramlat ihop av att jag mår dåligt ! höhö,


Har precis varit i stallet och myst med Gil, Borstade han och kliade honom, vi bytte även vatten då det va snusk, ändå bytte vi det igår så nu när det är så varmt och äckel kvalmigt ute så frodas det en hel del i vattenhinkarna nu !

Så kollade jag i Poys vattenhink och fy fan hur det såg ut alltså så får det inte se ut när hästen inte ens dricker vattnet utan går undan då är det äckligt ! Jag förstår inte hur man kan låta det se ut sådär för så blir det inte över en natt, endel är sjukt dåliga på att byta vatten och då menar jag att inte bara fylla på närr det är halvtomt utan ta ur allt vatten, skura med en diskborste så allt äckelpeckel försvinner ! nu på sommaren kan man inte bara "fylla" på ! Jag byter vatten typ varannan dag för att det inte ska bli äckligt en del gånger byter jag tillochmed varje dag, när vi hade Meya och Russinella förr förra året så bytte vi vattnet två gånger om dagen för att det blev äckligt ! Så jag förstår inte tkkr folk att det är jobbigt eller orkar dom bara inte, jag skulle aldrig kunna lämna vattenhinken så :O Aja vi får se ifall det skett något resultat tills imorn annars får jag faktiskt prata med dom, för det är faktiskt hästar vi hålelr på med och dom har ju inget annat val än den lilla vattenhink dom har ! Over and out för idag :)

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards