victoriajohannesson

Alla inlägg den 19 januari 2011

Av Victoria Johannesson - 19 januari 2011 20:39

äntligen nu är det inte länge kvar tills tatuering ! taggad allan är jag :)))

Blir aldeles perfekt detta, nästan längtar tills nästa tauering jag ska göra ^^ haha här är man långt i planeringen minsann !


Va till Gil själv idag, hade ju som sagt va tänkt mig träna lite formgivning och så med bett i mun, men stallet va fullt av människor så ville inte "förstöra" så långt vi kommit med bettet nu så jag tränade lite med att ha tränset framför huvet osv utan att han ska ta bort det och så. Gick iaf bra, idag var det iaf himmelskt i boxen en stor hög längst bak och några ut på kanterna, inte ofta det inträffar men när det väl gör det hade man hoppats att det skett fler gånger ! haha nej men ärligt brukar ta cirka en kvart att mocka Gils box ibland, och idag kanske det högst tog 5 min helt underbart ! inte mkt kiss eller så heller så :) underbart !

på Norahs blogg så hade hon lagt upp ett klipp om mirakelfltor så gjorde det på Gil idag, jag tar säkert ur dom imorn eftersom han är fruktansvärt ful i flätor ^^ haha men det va kul att göra så jag hade inte lust att dra ur dom när jag ansträngt mig så mkt ^^ men iaf ful som abra den är han i dom så. jag orkar varjefall inte ha i dom i 6 veckor -.- fast det skulle ju vara väldigt skönt med längre man, fint om inte annat men, är lite rädd när han har flätor på sig eftersom Bäbis och han busar såpass mkt ute i hagen och sliter i varandras manar är jag rädd att han får med sig en hefläta men jag antar att jag får hålla tummarna för att dom ska sitta kvar allihopa ! ganska halt ute nu också i hagen så det blir inte så mkt bus för den delen heller :)


Min pappa kunde nog läsa mina tankar idag, satt i skolan och tänkte på cola va grymt sugen på det och det kändes som jag inte druckit det på flera år, tro mig ibland kan det vara outhärdligt menmen, men så kom jag hem så har han köpt en varsin colaflaska, underbar ! läsa tankar jo det kan han nog göra ibland !

Nu blir det tve, cola och kladdkaka som Cassandra bakade nyss.

lippte även klorna på Sassa idag också, bra mkt bättre nu låter det inte när hon går och då anser jag att det är bra längd :D

Av Victoria Johannesson - 19 januari 2011 12:57

sitter just nu i datasalen och fördriver tid, bärjar väl om fem minuter men shit the same har iaf suttit här i en halv timme så ^^

Och vet alla imorn ska jag tauera mig :O wihohohohoohohohoh ! äntligen säger jag bara som jag har längtat !

Det blir klockan tio på morron och innan blir det körlektion, blir en hektisk morgon detta känns det som ! och imorn förtsätter vi med projektet...

Ska träna Gil idag också, slutar halv tre så det är sjukt fint väder ute så, det blir att ha på träns och bett och träna lite formgivning så det blir nog bra detta ska vi se !

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards