victoriajohannesson

Alla inlägg den 5 februari 2011

Av Victoria Johannesson - 5 februari 2011 23:22

ligger i sängen just nu, känns underbart att kunna ligga här och skriva på datorn lixom ! höhööh, men ja blir att sova nu faktiskt, ska upp tidigt imorn och släppa ut hästarna, härligt det. hoppas det är underbart vackert väder imorn också och ingen blåst :D ska iaf träna Gil imorn om det inte är tokväder men som sagt var det hoppas vi inte på !


Melodifestivalen nu då, det va ju absolut inte Darin som "öppnade" med hans låt, han va ju inte ens med i kväll. hahahaha, men iaf Dannys låt va ju såklart bäst, dock tyckte jag inte att rapparn skulle gått direkt till final utan att sara skulle göra det eller vad hon hette, hon som sjöng om ögat eller vad det var. hahah bra koll känner jag, mne ja hon gick ju till andra chansen iaf, och tur var väl det ! inte så vidare värst bra låtar nu faktiskt...menmen, hoppas danny går långt iaf. För den va riktigt bra låten, festligt skön :)

Av Victoria Johannesson - 5 februari 2011 19:54

Om fem minuter mina vänner börjar ÄNTLIGEN melodifestivalen 2011, tror tillochmed den öppnas av Darin, hoppas han har en bra låt :D


  

Av Victoria Johannesson - 5 februari 2011 19:43

kanske ska börja varje inlägg med Tjah tjah bloggen vicki girl här :) hahahahahahahhah eller inte ! men funderar iaf på att göra en "logga" som jag använder i slutet av varje inlägg, vet dock inte hur den ska få se ut. Som sagt vi får se ;)

Igår var de tempel, mkt folk var det speciellt i trappan, drack någon blå shot och den va go faktiskt,. Och jag har faktiskt provat rosa pantern och den va så äcklig att jag hällde ut den, 89 spänn rakt i avloppet ! ja betyg för den alltså minus 100000000


Sen blev det lite känslosamt och ja det slutade iaf med att jag gick hem från norsbron.. och ja dagen efter är ALDRIG kul har luggit i soffan sen åtta i morse och kollat på tve, sen när jag piggnat till lite så åkte vi till Gil och han är alltid så filurig i sitt utseende så man blir aldeles glad ! Älskar den hästen mer än jag tycker om mig själv. Myste iaf i hagen med pojkarna och det var mkt uppskattat av dom. Medans Cassandra blev "synad" av Bäbis så myste jag med Gil och han va väldigt pussigo idag :) och han har faktiskt inte tappat sin tand än !

Sen har faktiskt kläderna från bubbleroom kommit, dock ligger dom i ett paket hemma hos mormor, lite långt härifrån... men jag får hoppas på att hon kommer hit med dom imorn, hon är ju faktiskt ledig så :D hahah

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards