victoriajohannesson

Alla inlägg den 21 februari 2011

Av Victoria Johannesson - 21 februari 2011 09:41

haha släppte ihop hästisarna igår ju, Edla till pojkarna. Gick riktigt bra får jag lov och säga :) Gil blev en riktig bitch, Edla skvätte jätte mkt och Gil sa att det luktade konsigt så flemade han upp läppen och hans snygga tand visades ! Tandlös ^^

Sen så var det precis som att Gil bara stick och brinn Bäbis Edla är min och vi två är araber det är inte du.. haha trodde jag faktiskt inte, trodde han skulle hålla sig undan och inte fatta vad det var som pågick, men så var det ju inte med andra ord har han ändrat sig en hel del sen jag fick honom :) får väl se hur dom mår idag om Gil blivit tilltöcknad av Bäbis ännu men tror inte det, han fick en litet kick rätt i magen igår men inget som syntes eller så :)


Kollade även honom i munnen då han har fått en knöl som jag berättat om, men det var ingen tand lös, fast det var en som roterat lite så jag får hålla koll på den helt enkelt, han blev väldigt ledsen iaf när jag var där och drog i hans tunga :D haha men det lönar sig ju bara i slutändan, man kan ju inte gå runt med tandbesvär direkt !


Idag ska jag bara göra klart alla saker, för Emma ska med dit idag så får ta och skynda mig igenom grejjerna !


  

Nej jag är inte tandlös eller så ^^

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards