victoriajohannesson

Alla inlägg den 25 februari 2011

Av Victoria Johannesson - 25 februari 2011 15:49

Sitter i skolan nu och väntar på att pappa ska komma, typ jag och en till som är kvar på skolan bara.. Alla andra har åkt :o

Idag hade jag iaf mitt muntliga anförande i Svenska och det började med att jag totalt tappade bort mig och sunpade hela skiten. Men jag började om och då gick det bättre, dock hördes det i mina öron att det va knacklig och så men fick iaf ett starkt G det trodde jag faktiskt inte, och gör jag en bättre text och så till nationella kan jag till och med få VG :O jag som hatar att stå och prata inför människor, eller min hjärna gör det och jag i sig tycker det är kul. Fattar inte att jag ska behöva bli så förbannat nervös bara. Hatar det !


ska iaf till ängeln Gil sen, mysa med honom ska jag göra idag, och imorn börjar hans träning. Han har nu stått i typ 2 veckor, och det håller på och klia sönder under hans hud för han har sån extrem energi ! han går runt som en tickande bomb som bara kan explodera snart, så det ska bli riktigt kul att sätta igång honom imorgon, det blir bara lite lätt arbete till att börja med så hans muskler får komma igång ordentligt typ longering eller något. Inte löst iaf, under omständigheterna att jag kan bestämma vad han ska göra :) Det låter bra det !


  

Angel

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards