victoriajohannesson

Alla inlägg den 16 februari 2011

Av Victoria Johannesson - 16 februari 2011 19:43

åh det är verkligen kallt, har lust att gå och lägga mig på badrumsgolvet så skönt med golvvärme :DDDDDDDDD jag och katterna låg som utslagna igår på golvet, men tror soffan och tven är lite mer lockande !


Iaf idag har jag skrivit prov i djursjukvård, gick nog bra tror jag, en fråga som jag blev lite osäker på men andra som svarat typ samma så det blir nog rätt iaf, hoppas jag får ett hyfsat bra betyg iaf, vill ju ha minst VG i det ämnet men tja det får väl väntas och se.. Iaf lite lätt panik har jag, nästa fredag ska jag redovisa svenka och jag har inte en blek om vad jag ska skriva det är det enda jag får ägna mig åt i helgen är svenska, för ärligt ett muntligt anförande och jag har inte en aning om hur jag ska sätta ihop en text som dessutom ska handla om resor och vara 5 minuter lång. PANIK !!!!!!!!


Idag har jag även hållt i en nymfkakadua den va skit arg och bet mig hela tiden i hansken samtidigt som den höll ett stadigt tag om mitt pekfinger, aotsch ! lite oschysst kände man sig när man fångade dom med håv, menmen ska man lära sig så ska man..

Gil har nu tappat sin framtand som varit lös i en evighet, så ja nu har en söt liten glugg där i framraden :D nu är han så pigg när det blivit kallare och att han får vila så han har hur bråttom in både in och ut från stallet, trippar på sidan av en, förrut fick man dra ut honom :) gulligt <3

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards