victoriajohannesson

Alla inlägg den 15 februari 2011

Av Victoria Johannesson - 15 februari 2011 18:50

blev visst inge plugg igår, hmm dåligt gjort, men datorn och tven drog mig för mycket och det var faktiskt värt att kolla på det jag gjorde :D

men nu idag är det sista dagen att plugga för imorn är provet, och ja det var inte så svårt som jag trodde att det var, alltså olika ord och saker man ska kunna men det var inte så farligt.. idag blir det att synda pizza och cola, fy skäms. jag kommer aldrig komma ur det :O Får bli när jag bor själv när jag kan köpa min egen mat ! dock är pizza VÄLDIGT frestande och speciellt cola !


idag så har faktiskt skoldagen varit bra, god mat var det iaf, herregud currysås och panerad fisk, super gott :D med ris då !

Inte helt dålig mat på skolan faktiskt.. gympan var väldigt effektiv och skoj faktiskt som några i klassen hade hand om, riktigt bra övningar :)


Sen blev det till Gil där snackade jag och Cherie en massa och hon utmanar mig till att rida Gil nu för jag har tjatat på henne att hon ska rida Bäbis eller jag vill se när hon rider honom och då sa hon idag att rider jag så rider hon, hmm måste slänga mig upp en dag nu :D får nog bli en dag på sportlovet eller så :) men gil var söt iaf otroligt hungrig var han :) ne nu ska jag och min hungriga mage gå och plugga :)


  

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards