victoriajohannesson

Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Victoria Johannesson - 6 februari 2011 23:25

Alltså ibland då kan humöret rasa till noll, och det gjorde det nyss. men nu tänker vi inte mer på det utan njuter av att jag ligger i sängen och har två underbart trötta katter i fotändan, eller klas iaf och rufus ligger som en boll precis nedanför datorn :) Djur det är verkligen min grej, säger inte ett ord men ändå så förstående är absolut inte egoistiska dom kan ha en förjävla bakgrund men dom försöker hela tiden få hjälp, hjälp till att få ett bra liv. så ja vad sägs flytta till en gård långt bort från männskligheten, och bara leva med massa djur, skulle verkligen vilja ta hand om djur som haft det dåligt speciellt hästar :) Hjälpen uppskattas iaf och dom tackar och tar emot och en dag kommer det något tillbaka och det kan man inte förvänta sig av varje människa omkring sig direkt....


Jag ska sluta förvänta mig saker, resten utav skolåret ska jag bara gå som en maskin och skita i allt, ska bara gå till skolan vara där för vad jag är där för. Plugga järnet så jag går ut med super betyg, för jag är så jäkla trött på att man hela tiden ska kämpa och försöka hitta något som man inte får något tillbaka av så det tänker jag strunta fullständigt i ! Så nu kör vi, nedräkning till studenten kanske, och den föresten kan ta sig i röven, ska vara lika anti som alla andra i klassen är, strunta i allt tänker jag göra !


Du är luften jag andas <3


Dagen fylls av dina andetag

Inget liv utan er, ni finns alltid där för mig och jag för er. hoppas det varar i all evighet !     

Av Victoria Johannesson - 6 februari 2011 08:46

mätt i magen är jag ´, ligger nu i sängen och Miley Cyrus-when i look at you trallar i högtalarna ! härligt :)

Låtsas bad till Gud igår för att vi skulle få fint väder med solen högt i skyn utan någon jäkla blåst :) åkte till stallet imorse och det jag möttes av var ett vackert väder, Underbart, blir att gå till stallet sen, med Sassa och Sassa i släptåg ! -nu blir det att fjolla sig med rebubbled ! eller schack eller något :)


Ge mig vår nu tack :D  

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards