victoriajohannesson

Alla inlägg den 22 april 2011

Av Victoria Johannesson - 22 april 2011 16:08

känns nu i luften att det är inte länge kvar tills det är sommar och man kan gå i gräset barfota och strosa, Äta glass, eller ta en cider på en uteservering på kusten :) Visst låter det lockande ? En aning ! det vi kan säga just nu att vintern är så över och just nu känns det förjävla skönt :)


idag har jag faktiskt städat ännu en sak, altanen faktiskt och utemöblerna där, för idag inviger vi det med att grilla och sitta ute i solen :D och senare ska vi åka och ta in hästarna.. vi cyklade till stallet odag faktiskt, och det va riktigt härligt får jag nog lov att säga.. vi gjorde bara iordning alla saker till honom, fyllde vatten i hagen och så. Sen så hade vi tagit med oss kakor och påskmust så gick vi och sätte oss i hagen och "fika" vi där. Gil blev helt stöllig i kakorna ^^ haha och lille Zeb va bara nyfiken och skulle stoppa precis allt i munnen, sen så borstade vi dom båda så blev dom så fina så :)


imorgon ska vi "lovstäda" Gil hahaahahha, nej men imorgon blir det årets första heldusch + schamponering blir intressant att se hur han orkar med att bli duschad länge denna gången, har ju bara testat att spola av hela honom 1 gång innan och det gick ju fort nu ska man ju, blöta hela han, man och svans hela rubbet med andra ord, sen stå och schamponera, sen skölja av som tar skapligt lång tid, tur är det väl att han inte har så hisekligt mycke hår ^^ haha och sen bara lite balsam i svansen :) men tja det tar ju tid det gör det ju och vi får se hur han reagerar på det :)


men tror nog det ska gå bra ! köpte även nytt foder till honom igår som vi ska blanda med det vanliga vi har, fick bli Müsli faktiskt, får väl se hur han svarar på det fodret, har ökat mängden till honom lite nu eftersom jag tränar lite mer än vad jag brukar sen så rider ju även Cassandra på honom och snart ska vi börja med lite grunder och så, lite flyttövningar och så, och då krävs det ganksa mycket av honom kanske inte så mycket fysiskt men psykiskt.. Men ja vi får se med andra ord hur han svarar på det fodret, ska ju fortfarande ge honom det "vanliga" så att säga :)


men ja nu ska jag gå ut i solen igen för det är ett måste nu när den kikar fram så flitigt, ska iaf till arnäs udde imorgon och äta påskmat, ska bli riktigt gött faktiskt :)


 

Bild i repris 

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards