victoriajohannesson

Alla inlägg den 23 april 2011

Av Victoria Johannesson - 23 april 2011 18:34

idag har det varit en mycket underbar dag, sommaren har nu åkt några hållplatser från ordinarie perrong :) höhöhö (Y)


nej men åtta ringde klockan och då var det bara att kliva upp, äta frukost och åka iväg till stallet, väl där så fixade vi hagen spärrade av där all äcklig lera är, så det verkligen får chans till att torka upp, men ja så vi fixade ny öppning på hagen längre upp, osv där det var torrt då förståss :) sen så tog vi ut Gil så gjorde vi iordning för årets första dusch !


Han va jätte duktig först när jag bara skulle blöta honom, dock var det väldigt läskigt uppe på halsen men han gjorde ett bra jobb iaf, för att vara andra gången vi bara spolar honom, men sen så blev det schamponering över hela honom, svampade och verkligen skrubbade, sen så drog jag bort allt skum och skit med en skrapa. och sen så sköljde jag av honom, men då var det genast mycket farligare, så vi drog några rejs där på stallplan.. Men tillslut tog det knäcken på honom och han insåg att han faktiskt inte kom undan, så då stog han still sen så jag fick spola av honom ordentligt :) Så duktig va han faktiskt lill pojken :)


sen så flätade jag bara snabbt manen och så släppte vi ut honom i hagen sen, Tror ni han rullade sig då ? NEj ! hahaha, han stog där och njöt och tuggade på sitt hö :)

sen var det snabbt hem, där väntade mamma, pappa, mona, signe och farmor på oss så då drog vi oss ut till arnäs udde för att äta lite påskmat :) det va helt underbart, och gott var det också, farmor hade gjort världens goaste frestelse och sen en god chokladkaka med massa bär till som efterrätt. MMMMHH ! sen när vi varit där en stund så åkte vi hemöver, direkt åkte jag och Cassandra till stallet, skulle ju göra iordning boxen och så till Gil som vi inte hann på morron, men iaf, Tror ni han hade rullat sig ? hahha nej det hade han inte... Söt han är då :)


men iaf, vi mockade bort massor av gammalt hö i hagen och i paddocken, sen så satte vi upp en grej som man kan hänga vattenslangen på, blev super fint då da :)

Gil gillar förövrigt müslin väldigt mycket och jag tror hans mage svarade väldigt bra på det fodret, inge lösbajs ännu iaf ! fast ja jag ger ju b-vit så det kan ju också vara en orsak, men det brukar alltid komma lite men icke, jaja sluttjatat om det nu han gillade det iaf så får vi väl se hur hans muskler och så svarar på det i framtiden :)


nu ska jag gå in och glo på tve tror jag och ta mig en chokladbit :)


Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards