victoriajohannesson

Alla inlägg under februari 2011

Av Victoria Johannesson - 3 februari 2011 18:21

sitter här i min underbara säng med en SJUKT stor dator i knät ! underbart stavas det :) 17 tum, åh härligt... billig och bra va den också. Plus att mamma ska kolla efter trådlöst bredband också så nu finns det numer 2 datorer i vårat hus. Det bästa är väl egentligen att man kan sitta i sängen, kanske ska ta och sätta en film på

nedladdning :d hahah jag ska börja krascha datorn på en gång, hahaha ne då :)


Imorn blir det äntligen TEMPEL :D Shiiiittt va härligt, ska bara häva in alkohööööl ! var ett tag sen man drack nu men det är lika kul varje gång ! det som blir lite shivit är att det kommer va sjuuuuuukt mkt folk, men tja det är väl kul att ha lite svettutekväll ! höhöhöhö :)

tkr också att jäkla skitungar ska hålla mun en sekund innan dom öppnar mu, och tänka efter lite grann ! Ja det var väl det jag ville säga idag :)


Av Victoria Johannesson - 1 februari 2011 20:30

'USCH stavas det med STOOOORA bokstäver !


Kollade nyss ett videoklipp som jag verkligen inte borde ha gjort, just nu har jag bara lust att gå till de människor som började göra detta och skuta dom rätt i huvet, alltså ärligt detta gör mig så JÄVLA förbannad ! alltså djurplågeri borde straffas så hårt så människan knappt kan stå upp. För ärligt, vad har vi människor kommit på egentligen, inkompetenta egoistiska avundsjuka varelser som vandrar på denna jord. Alltså, att kasta pilar och spjut mot ett oskyldigt djur, är det verkligen ett nöje och som borde få cred för det dom gör..... Och inte tala om Hästarna som är med i det här och blir utsatta för stångandes horn, jag talar faktiskt om bullfight.

Spanjorer gör detta och det gör mig jävligt förbannad ! Alltså jag har lust att sätta ett jäkla spjut i deras huvud ! Att inte männskligheten gör något åt detta ? Hur fega får vi vara egentligen, ett oskyldigt djur som PLÅGAS till döds bara för att en del tycker detta är ett nöje ? Gå och spela pingis ist, eller bowla va fan som helst inte kasta spjut på ett oskyldigt djur som också utsätts för en fruktansvärd stress. Och folk säger att det är en sed och dom gör så, men va fan en jävla sed jävel kan man väl skita i ? Eller göra om den och kasta på ett låtsas djur va fan som helst... Ne jag blir riktigt förbannad och dom som håller på med sådant, ta och kasta ett spjut på eran jäkla morsa om ni nu tkr det är så kul och utföra tortyr !!!!!!


  


  


  


Av Victoria Johannesson - 1 februari 2011 19:15

Har precis käkat mat, det va jag förtjänt för tränade ett pass på crosstrainern på 20 minuter väldigt intensivt med högt tempo och mer motstånd än vanligt, sjukt jobbigt. Fast ändå man får inte ut så mkt av att crosstraina så skulle hellre ha ett springband :) men iaf man får toppa med styrke träning och det har jag iaf gjort massa övningar så har nog ont i hela kroppen i morn känns det som, för idag har jag allt gjort mer än vanligt ! hahaha men det är skönt då vet man iaf att man åstadkommit något fast att det egentligen inte är så bra ^^ Eftersom det är ett tecken på otränad ! hahaha


Iaf idag har vi haft muppiga lektioner bara, inge värt för fem öre. Det va väl skapligt kul att diskutera i religionen men resten... men iaf så kom mamma och hämtade mig, in hemma och byta om, plockade med Sassa och iväg till stallet...


Och idag var det ju 1:a så fick lägga in mer spån i boxen, skönt sa Gil :)


Apatiskt äcklig va hon när hon kom !


Men så livet kunde ändra sig :)


   

Och det bästa jag vet är att burra ner mig i något risigt i skogen !     

Sök i bloggen

Presentation


Hej jag som driver denna blogg heter Victoria, och mitt liv ägnas mest åt min häst Gil :) jag är mer mot det naturligare sättet att hantera och hålla en häst så har ni funderingar tveka inte att fråga ;)

Omröstning

vilken årstid ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Tiden

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Bloggvärde

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards